Вече и смартфон без рамка… HTC подготвя тежък удар

HTC-U12

Китайската компания HTC, която се занимава основно с производство на умни устройства миналата година зарадва своите почитатели с новината за HTC U11+ с безрамков екран, като се очаква тази година да излезе и по-новият модел, който е HTC U12.

Уеб порталът Gizmochina скоро публикува снимки на телефон без рамки, видимо от ляво и от дясно. Коментарите на специалистите бяха, че това е новият модел на HTC, които го очакват да излезе с нетърпение. Наред с това беше публикувана информация и за характеристиката на модела.

На база споделената информация HTC U12 ще има AMOLED дисплей, 4K резолюция, процесор на Qualcomm Snapdragon 845, тактова честота 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Относно паметта, HTC U12 има 6GB оперативна памет, но това да не ви притеснява по един или друг начин. MicroSD е решението за тези, които не могат с малко пространство. Телефонът предлага увеличение на паметта до 2 TB.

Добре, с какво пък толкова e специален? Защо да си го купите? Каква е неговата особеност, с която може да се разфукате на приятели и познати? – въпрос на лични предпочитания и вкус. Ние само можем да кажем, че с тази 4K резолюция и екранът, който обхваща цялата предна страна ще ви накара да преживеете потресаващи моменти. Какъв ще е USB порта – разбира се, че ще е Type C от второ поколение. Не свърши, с 3,5 милиметровото аудио гнездо ще можете да се наслаждавате на музиката, която обичате, да почувствате звука на филмовите ефекти и т.н.

Дотук окей, да кажем най-съществената част. С каква операционна система ще е новият HTC U12? – Android 8.1 Oreo със стандартен потребителски интерфейс на HTC.

Корпусът на този елегантен смартфон ще бъде изградено от стъкло, като ще поддържа и безжично зареждане Quick Charge 4.0, което в същото време е вградено в чипа Snapdragon 845.

Автор: AdoBiz

Вашият коментар