Запознайте се с най-малкия смартфон на света – Zanco Tini T1

Zanco-tiny-T1

В надпреварата за създаване и производство на смартфони с възможно най-голям екран и мощни спецификации има един смартфон, който се противопоставя на тази идеология. Запознайте се с Zanco Tini T1 – най-дребния смартфон, който сте виждали досега. Мисията на този геджът е не само да е функционален и да предоставя необходимото за осъществяване на ежедневните задачи, които правим с телефона си. Той е по-малък от палеца ви и тежи по-малко от една монета.

Zanco-tiny-T1Това е Zanco Tini T1, напълно функционален и най-малкия телефон на света.С USB порт за зареждане, клавиатура, говорител, микрофон и екстра за удобна преносимост не се дава дори и на големите си батковци.Zanco-tiny-T1Може да правите разговори с него, както и да изпращате текстови съобщения.

Zanco-tiny-T1Тежи по-малко от една монета и почти се губи в дланта ви.

Zanco-tiny-T1Толкова е дребен, че ще имате чувството, че го задушавате.

Zanco-tiny-T1T1 e четири пъти по-малък от IPhone, обаче 10,000 пъти по сладък.

Zanco-tiny-T1Може да изглеждате толкова щастливи като човека от снимката по време на разговор. Бихме могли да кажем, че е напълно възможно да си спомните за моментите от детството си, зависи от коя гледна точка възприемате нещата. Със сигурност ще се отличите от останалите с грамадните смартфони и ще излъчвате чар и лукс. Нищо чудно, ако ви помислят за наследника на Бонд… 007 Бонд.

Zanco-tiny-T1Компактен с удивителните си мини размери, направете завършек на стила си.

Какво ви препоръчваме да правите с T1? Използвайте го като служебен телефон. Не само, че ще изглеждате по-интелигентни, а и шефа ви ще види, колко сте в крак с новите технологии.

Проекта Zanco Tini T1 стартира като на шега в един сайт за набиране на средства за нови проекти – Kickstarter. За отрицателно време идеята печели 1000 подкрепления и дарения над 60,000 долара.

Автор: AdoBiz

Вашият коментар